Verkoop Hoeve, Montecarotto, Ancona, Italië, via San Pietro n. 43

Verkoop - Cod. 38593

  • Typologie: Hoeve
  • Gebied: 380 m²
  • Getal kamers: 15
  • Verdieping: s1-T-1-2

In San Pietro di Montecarotto, nabij het historische centrum van de stad, is er een verkooppartij bestaande uit een gebouw voor civiel gebruik, een bijgebouw (kadastraal kat D10) van ongeveer 47 vierkante meter bruikbaar op twee niveaus en een garage van ongeveer 18 vierkante meter, allemaal omringd door grote rechtbanken van relevantie voor een totaal van 780 vierkante meter.
Het gebouw voor civiel gebruik is verdeeld in drie appartementen en bijbehorende ruimten:
- In de kelder zijn er twee kelderkamers en een groot magazijn voor een totaal van ongeveer 94 vierkante meter.
- Op de begane grond zijn er twee appartementen met een van de twee slaapkamers en de andere met een badkamer en een keuken-woonkamer; op de eerste verdieping bevindt zich een derde groot en licht appartement dat het gehele niveau beslaat en is voorzien van een zolder die toegankelijk is via een interne trap. De totale oppervlakte van de appartementen is ongeveer 320 vierkante meter.
Alles wordt verkocht in de staat waarin het zich bevindt en met de mogelijkheid om land naast de hierboven beschreven eigenschappen aan de verkooppartij toe te voegen voor een totaal van ongeveer 2,5 hectare aan wijngaarden, olijfgaarden en bouwland en uitgerust met een lokale gereedschapsschuur van ongeveer 18 vierkante meter . (prijs moet apart worden beoordeeld met belanghebbenden).
Montecarotto is een klein stadje in de regio Marche, op iets meer dan 30 km van de luchthaven van Marche, die opvalt door zijn uitstekende wijnproductie, van waaruit vele plaatsen van toeristisch-cultureel belang kunnen worden bereikt en waar het mogelijk is Le Marche en zijn eigenaardigheden van het land tussen bergen, heuvels en zee.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB