Verkoop Boerderij, Palestrina, Rome, Italië, Valmontone

Verkoop - Cod. 38123

  • Typologie: Boerderij
  • Gebied: 800000 m²
  • Getal kamers: 15
  • Verdieping: 2

Agrobiological Estate
TE KOOP, NIET TE HUUR
Rome zuid -Palestrina -Valmontone-Labico (Lazio)
Op slechts 30 minuten van Rome bieden we te koop aan, "misschien een van de mooiste boerderijen in het zuidoosten van Rome", een 360-graden superoverzicht. lange horizon, met uitzicht op de Castelli Romani, het Prenestini-gebergte, het Simbruini-gebergte en het Lepini-gebergte.
Het landgoed is een agribiologisch bedrijf van ongeveer 80 hectare met verschillende gebouwen waarin een oude boerderij; heuvelachtig met Oligomineral waterbronnen, vijvers, kastanje, eik, beuk, walnoot, hazelnoothout.
Natuurlijke paden zijn ideaal om te wandelen, paardrijden en fietsen te monteren.
De legende spreekt over dit prachtige fort, geboren als een garnizoen of militaire buitenpost in het oude Rome in de oorlog tegen Palestrina Anno Domini 100 a. C., gelegen 40 km ten zuid-oosten van het centrum van Rome in de oude stad Labicum tussen de consulaire Prenestina-Labicana-Casilina, niet ver van de tempel van de Fortuna Primigenia-godin in Palestrina die bewonderenswaardig in zijn pracht bewondert van zijn boerderij .
Fijn gerestaureerd, het is opgezet voor allerlei soorten agrotoerisme en sportactiviteiten: het is al geregistreerd in de Nationale Lijst Boerderijvakanties provincie Rome.
Het land, vanuit een agrarisch oogpunt, is zeer goed en leent zich voor elk type gewas.
Het landgoed is goed gepositioneerd met betrekking tot wegen en snelwegen en gemakkelijk vanuit Rome te bereiken in slechts 30 minuten met directe treinen naar Rome Termini: hetzelfde grenst aan en grenst aan een station F.S.
Het landgoed heeft verschillende toegangen vanaf verschillende wegen, waaronder die van de Via Casilina waarmee het grenst.
- GERESERVEERDE ONDERHANDELINGEN
Ik beantwoord niet per e-mail, sms, whatsap alleen per telefoon. Dank je

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB