Verkoop 1 Slaapkamer, Corniglia, La Spezia, Italië, Via Alla Stazione, 15

Verkoop - Cod. 24288

  • Typologie: 1 Slaapkamer
  • Gebied: 70 m²
  • Getal kamers: 2,5
  • Verdieping: 4

De Cinque Terre, erkend in 1997 door de Unesco Mankind's wereld erfgoed, zijn vandaag de dag een Nationaal Park en beschermd zeegebied met het doel de bescherming van dit grote culturele erfgoed en de natuurlijke omgeving.
Corniglia (5 landen) Het is een perfecte investering en een hoekje van het paradijs, op slechts 2 minuten van het centrum, in een rustige zone van de het dorp. Voor wie houdt van de spectaculaires plaatsen en een fantastisch uitzicht op zee vanuit het raam. Ammazing luxe appartement op de 4e verdieping (de laatste) in een historisch huis in Coniglia volledig gerestaureerd (8 appartementen) met fijne afwerking en de toepassing van moderne bouwtechnieken. En het beste is, eindelijk ingericht met een eigen gemaakte meubels appartement bestaat uit: keuken (uitzicht op zee), slaapkamer (berg viem), badkamer, de intermediaire vloer (kan worden gebruikt als de tweede slaapkamer o woonkamer), wasplaats, garage , tuin (bebouwd met een typisch Ligurische kruiden, bloemen en olijfbomen), kelder, lift (van garage naar uw vloer). Unieke kans in Five Lands.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB