Sud Sardegna

Bekijkadvertenties

Advertenties huizen te koop, Sud Sardegna

De provincie Zuid-Sardinië werd pas in 2016 opgericht en is daarmee de jongste provincie van Italië en is onder andere een van de weinige Italiaanse provincies die zijn naam niet heeft ontleend aan zijn hoofdstad, die in dit geval is vertegenwoordigd (voorlopig) ) van Carbonia. Het grondgebied van deze provincie is overwegend vlak en vindt slechts een paar bergachtige massieven in het westen, oosten en noorden die grenzen begrenzen. Deze nieuwe provincie wordt begrensd door de provincies Nuoro, Cagliari en Oristano. Een bijzonderheid van deze provincie is de hoge aanwezigheid van kunstmatige meren, waarvan er maar liefst zeven geteld kunnen worden.
Laat me u na deze korte inleiding over deze provincie vertellen over de meest interessante plaatsen vanuit het oogpunt van toerisme en onroerend goed.

- De eerste plaats die ik wil met je praten Iglesias, een stad van ongeveer 27 inwoners gelegen in de regio '' Iglesias "(een sub-historische regio van Zuid-West-Sardinië), die, onder andere, door de naam. Door de jaren heen heeft deze gemeente een groot strategisch belang gehad als een van de koninklijke steden van Sardinië tijdens de periode van de Spaanse overheersing. Tegenwoordig is het onder meer nog steeds de zetel van de bisschop van het bisdom Iglesias. Hoewel deze stad 200 meter boven de zeespiegel ligt, is het slechts acht kilometer van de kust, een van de belangrijkste elementen van de regio Iglesiente. Je moet weten dat tussen grotten, baaien en kusten, de sites van toeristenbelangen die het verdienen om ontdekt te worden, ongeveer dertig zijn! Bovendien, gezien zijn geschiedenis en zijn belangengeschiedenis, is Iglesias vol met religieuze, civiele en militaire architectuur die zij rapporteren tijdens de periode van de Spaanse overheersing. Vanuit het vastgoed oogpunt, het kopen van een woning in Iglesias is mogelijk, ondanks het aantal aanbiedingen is niet erg hoog: het is een vierkant villa van 200 meter kan de aanschaf van een € 470.000 prijs en een drie-kamer appartement tegen een prijs van 140.000 €.

- De tweede plaats waar ik met je wil praten is Carbonia, de provinciale hoofdstad van de provincie Zuid-Sardinië. Deze gemeente met zijn 29 duizend inwoners is de negende voor de bevolking van de hele regio en de meest bevolkte van de provincie. Het verhaal van Carbonia is echt heel interessant en het verdient het om verteld te worden. Deze gezamenlijke werd geboren in de jaren dertig van de twintigste eeuw, toen de fascistische regime aan de energiebehoeften van Italië te voldoen, gebouwd naast de mijne Serbariu een klein dorp waar de werknemers die had moeten nemen van de winning en verwerking van steenkool te sturen. Vandaar de naam van deze gemeente. Na het tijdperk van steenkool is Carbonia uitgegroeid tot een belangrijk servicecentrum in het zuidwesten van Sardinië en tegenwoordig leeft het vooral dankzij de tertiaire sector en de industrie. Tot op heden is het helaas nog niet mogelijk om een ​​woning in Carbonia te kopen, maar deze gemeente verdient het te worden ontdekt omdat het rijk is aan geschiedenis en gebouwen en structuren die verwijzen naar het tijdperk van kolen en de Tweede Wereldoorlog.

- De derde plaats waar ik met je wil praten is Villasimius, een stad met slechts 4 duizend inwoners. Het is een van de meest populaire gemeenten in het zuiden van Sardinië, dankzij de vele toeristische bestemmingen, die elk jaar duizenden bezoekers trekken tijdens de lente en de zomer. Het grondgebied van deze gemeente ligt tussen het Sette Fratelli-gebergte tot aan de kusten van het voorgebergte Capo Carbonara. Daarnaast behoren twee eilanden ook tot het grondgebied van de gemeente: het eiland van de kool en het eiland Serpentara. Zoals eerder vermeld, leeft deze stad voornamelijk op het toerisme dankzij de prachtige witte zandstranden en de kristalheldere zee. In deze gemeente is de natuur absoluut koning. Vanuit het vastgoed oogpunt, het kopen van een woning in Villasimius is mogelijk te wijten aan het grote aantal aanbiedingen om te verkopen: een slaapkamer appartement voor de prijs van 150.000 €, voor een drie-kamer is de prijs € 165.000, een villa de prijs fluctueert sterk op basis van grootte en locatie, maar de gemiddelde prijs is ongeveer € 800.000.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 38569

Verkoop 4 Slaapkamers, Italië, Sud Sardegna, Sestu, Via Iglesias

185,000.00EUR
Verkoop
4 Slaapkamers

120 m²
Sestu, via Iglesias, in een recente condominium, op de vierde verdieping met lift, appartement bestaat uit entree, woonkamer met open haard, keuken, t...
Cod. 34571

Verkoop Villa, Italië, Sud Sardegna, Carloforte, via

580,000.00EUR
Verkoop
Villa

273 m²
CARLOFORTE GEMEENSCHAPPELIJKE eiland San Pietro, Sardinië Villa enkel overzicht, gerenoveerd vierkante meter CA. 273 op drie niveaus zo gewillig, de s...
Prachtige villa in liberty-stijl, gelegen in het historische centrum van Sardara (Zuid-Sardinië), bekend "authentiek Italiaans dorp", bekend om zijn o...
Cod. 22900

Verkoop Villa, Italië, Sud Sardegna, Portoscuso, via delle ginestre snc

460,000.00EUR
Verkoop
Villa

317 m²
Het vrijstaande Beautiful, is gelegen in de voorkant van St. Peter's Bay (zuid-west Sardinië)
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB