Verkoop Villa, San Giuliano Terme, Pisa, Italië, Via Trieste

Verkoop - Cod. 33486

  • Typologie: Villa
  • Gebied: 100 m²
  • Getal kamers: 4

Rif.GI-720 Asciano Pisano (San Giuliano Terme). Als u op zoek bent naar eenvoudig en gemakkelijk toegankelijke woning, in een rustige omgeving en wordt omgeven door de natuur, in een land dat de activiteiten en diensten biedt, goed geserveerd en tegelijkertijd op korte afstand van de stad, te koop aanbieden EXCLUSIEF, 100 Schakelwoning vierkante meter op twee niveaus boven de grond en is samengesteld op de begane grond met een grote woonkamer, keuken, bijkeuken en badkamer met raam; op de eerste verdieping is het slaapgedeelte met twee slaapkamers, gang voor een kast, badkamer met raam. De woning beschikt over de aanwezigheid van 150 vierkante meter grote tuin verdeeld over drie zijden van het pand toegankelijk vanuit zowel de woonkamer en de keuken; De woning beschikt over de aanwezigheid van parkeren.
 Euro van 190.000
De vertegenwoordigde zijn kenmerkend voor de verschillende oplossingen die beschikbaar zijn; Het gebouw, te restaureren, maar zij reeds de planten met geheel nieuw dak en geïsoleerd, leent zich ook als een uitstekende oplossing voor ouders en kinderen, als onderdeel van een groter gebouw.
 Voor meer informatie neem contact met ons op via de telefoon.
Energie-rating: Wachten op energie certificering.
Het adres, om redenen van privacy, is een indicatie van het gebied waarin de woning is gelegen.
Andere oplossingen voor de vastgoedsector zijn beschikbaar op onze website: www.giaccoimmobiliare.com

Navraag doen naar dit object


Giacco Immobiliare di Daniele Giacco
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
Ik accepter de verwerking van persoonlijke gegevens*
Wissen
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB