Verkoop 3 Slaapkamers, Dorgali, Nuoro, Italië, Via Piemonte 8b

Verkoop - Cod. 38660

  • Typologie: 3 Slaapkamers
  • Gebied: 70 m²
  • Getal kamers: 3
  • Verdieping: 1

Gezellig driekamer appartement met tuin, parkeerplaats en berging, 15 minuten van het strand, in een interessant dorp, in een natuurlijke omgeving, gastvrij en rijk aan tradities aan de oostkust van Sardinië - het eiland van de Nuraghi.
In het centrum van Dorgali (provincie Nuoro), in een rustige en bevoorrechte positie, 9 km (5,6 mijl) van de stranden en de kliffen van Cala Gonone, is er een ongemeubileerd appartement te koop met een onafhankelijke ingang, van 70 mq tapijt (753.5 sf), op de bovenste verdieping van een twee verdiepingen tellende twee-familie huis, met een grote voortuin, een achtertuin en een parkeerplaats, allemaal gemeenschappelijk voor de twee appartementen. Het gebouw, daterend uit de jaren 50, werd gebouwd met solide funderingen en dragende structuren in stenen, interne bakstenen muren en een dubbel hellend dak, geschikt voor installatie van zonnepanelen. Merk op dat Sardinië een niet-seismische zone is.
Het appartement heeft een uitstekende belichting; het is zonnig, luchtig, met een balkon op het zuidwesten. Het is goed ingedeeld en bestaat uit drie ruime kamers, een comfortabele badkamer met douche, een hal met ingebouwde kledingkast, een keuken met een functionerende open haard van gestoffeerd baksteen, een kitchenette en een bijkeuken, die leidt naar de meervoudige doelzolder 2,5 m (8,2 ft) hoog op het punt van maximale hoogte van het dak. Raam- en deurkozijnen zijn van hout.
De eigenschap bevat ook een ruime prive-opslag / wasruimte van ongeveer 10 mq tapijt (107.7 sf.), Voorzien van water en elektriciteit, gemakkelijk toegankelijk vanaf de begane grond in de achtertuin. Daarboven, tot een korte trap, is een groot terras, ook voor exclusief gebruik, geschikt om te zonnebaden, buiten te eten of wasgoed op te hangen.
Het appartement bevindt zich in goede staat, bewoonbaar en klaar om in te trekken.
Het driekamerappartement bevindt zich aan de Via Piemonte 8b bij de kruising met de hoofdstraat van het dorp: Via La Marmora - Strada Statale 125 Orientale Sarda. Het is:
- 2 km ten westen van de kruising naar Nuoro (SS 129 Trasversale Sarda) en naar Olbia (SS 131);
- 230 m (0,1 mijl) van de bushalte, tussen Dorgali en Cala Gonone, Nuoro en andere dorpen.
- 450 m (0,5 km) van de spoedeisende medische zorg (in Viale Kennedy); een apotheek ligt direct naast het huis aan de Via La Marmora;
- 750 m (0.46 mijl) van het gemeentehuis van Dorgali, het historische centrum en de winkelstraat (Corso Umberto);
- Binnen 400 m (0,25 mijl) zijn er twee supermarkten; 120 m (400 ft) van het postkantoor.
Dorgali kan worden bereikt vanaf de luchthavens van Olbia (in het noorden) en Cagliari (in het zuiden), met de mogelijkheid van directe internationale vluchten, vanuit de havens van Olbia en Porto Torres (in het noorden), Arbatax (in het centrum) en Cagliari (in het zuiden). Het ligt op 30 km (30 km) van Nuoro (36.000 inwoners), de op vijf na grootste stad van Sardinië, waar alle typische voorzieningen van een middelgrote stad beschikbaar zijn (het ziekenhuis, de universiteit, het treinstation, enz.). Dorgali heeft een breedbandverbinding met internet.
Dorgali ligt aan de voet van de Mont Bardia op een hoogte van 456 m (1.496 voet). Meer dan 8.000 mensen wonen in zowel het dorp als de badplaats: Cala Gonone. Het gebied biedt veel mogelijkheden voor amusement en vermaak voor alle smaken en behoeften. Het grondgebied van Dorgali, een van de grootste van Sardinië 227 kmq (2.422 sf.), Wordt gekenmerkt door de verscheidenheid aan natuurlijke landschappen, die alle soorten buiten- en sportactiviteiten op elk niveau van moeilijkheid mogelijk maken. Dorgali is ook een aantrekkelijk historisch-cultureel en eno-gastronomisch centrum, dat de oude tradities van Sardinië bestendigt. Evenementen en jaarlijkse festivals verlevendigen het dorpsleven, met parades in kostuum, te voet en te paard, spelletjes en wedstrijden, concerten en dansen, straatmarkten.

Sardinië is een van de vijf blauwe zones in de wereld. Kom en maak deel uit van dit land van lang leven, gezond en goed leven!

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB